Global-News.com.ua

З’ясувалось, що молодь дуже прислухається до Уляни Супрун

Май 08
21:58 2020

Аналітики з'ясували, хто з публічних людей найбільше впливає на українську молодь у соціальних мережах.

На першому місці опинилася колишня міністр охорони здоров'я України Уляна Супрун, далі журналістка та телеведуча Яніна Соколова, на третьому місці шоу-мен та телеведучий Сергій Притула. Про це свідчить дослідження Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів і аналітиків системи моніторингу соціальних медіа SemanticForce.

Вплив на молодь визначали виключно за допомогою Facebook, оскільки там відбувається найбільша активність.

Як зазначається, до Супрун дослухаються загалом по всій Україні, водночас Соколова має найбільший влив у центральних регіонах, а Притула — у центральних та західних.

Також у топ-10 "впливових" увійшли акаунти колишнього парламентаря Борислава Берези, ветерана та блогера Валерія Ананьєва, колишнього політв'язня та режисера Олега Сенцова, письменниці Оксани Забужко, журналіста та телеведучого Сергія Іванова, співака та народного депутата Святослава Вакарчука й блогера Анатолія Шарія.

Серед організацій, найвпливовішими виявилися портал Освіта.ua (загалом в Україні), проєкт відкритих онлайн-курсів Prometheus та скаутська організація "Пласт" (у центральних та західних регіонах). При цьому аналітики наголошують, що організації в Україні мають значно менший вплив на молодь у соціальних мережах, ніж окремі особи.

Share

Статьи по теме

Последние новости

Amazon инвестирует миллиарды в расширение облачной инфраструктуры в Сингапуре

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY