Global-News.com.ua

Гімнастика для людей похилого віку

Февраль 01
15:06 2024

Головна мета будь-якої гімнастики – адаптація людського організму до навантажень, регуляція роботи серця, судин, нервів і м’язів, а також зміцнення опорно-рухового апарату. Як бонус – гарний настрій, що виникає під час тренування.

Рух це життя!

Вчені довели, що регулярна зарядка позитивно впливає на здоров’я людини, особливо на здоров’я людини похилого віку, адже подібна фізична активність здатна уповільнювати старіння.

З цієї причини активні люди пенсійного віку не так сильно схильні до стандартних причин смертності. Це відбувається через те, що їхня вага і пропорції тіла знаходяться в нормі, а серцево-судинна, м’язова, дихальна та кісткова системи розвинені вище за середнє.

Щоб на старості років зберегти здоров’я, людина має систематично займатися спортом на тому рівні, який йому доступний через особливості стану здоров’я. Найчастіше для людей похилого віку ідеально підходить лікувальна фізична культура, скорочено ЛФК, завдяки якій людина серйозно зміцнює свій організм, а також підтримує нормальну працездатність ключових органів.

Дім престарілих https://pansion.in.ua/ua/budinok-dlja-ljudej-pohilogo-viku-u-vinnici/ у Вінниці «Пансіон» для постояльців регулярно проводить заняття з ЛФК, що позитивно сказується на їх здоров’ї та самопочутті.

Share

Статьи по теме

Последние новости

В США разоблачили схему поставок в россию электроники двойного назначения в обход санкций

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY