Global-News.com.ua

Підбір кредиту: топ-5 мобільних додатків

Ноябрь 27
14:52 2023

Інновації Використання десктопних версій сайтів потроху відходить на другий план. Мікрофінансові організації не стали винятком і намагаються стати ближчими до клієнта: пропонуємо ознайомитися з добіркою 5 мобільних додатків, які допомагають узяти кредит без відмов онлайн ще швидше та зручніше

 

Використання десктопних версій сайтів потроху відходить на другий план. Мікрофінансові організації не стали винятком і намагаються стати ближчими до клієнта: пропонуємо ознайомитися з добіркою 5 мобільних додатків, які допомагають узяти кредит онлайн ще швидше і зручніше.

 

Moneyveo

Moneyveo — сервіс, що дає змогу будь-якому громадянину України з 18 років отримати мікрокредити на картку. Перша позика — до 10 000 грн під 0,01% на день, повторні — до 15 000 грн. Встановивши додаток, ви зможете швидко оформити кредит з будь-якого місця, де є доступ до інтернету. У сервісу зручний інтерфейс, працює без затримок.

 

Бистрозайм

Додаток від Бистрозайм пропонує зручний сервіс миттєвого онлайн мікрокредитування. Цей додаток допомагає вирішити несподівані фінансові проблеми швидко і зручно. Отримати кредит у Бистрозайм можна за допомогою паспорта та ІПН. Додаток виконано у фірмовому стилі цієї МФО, можна оформляти і погашати позику через сервіс.

 

Finance.ua

Фінансовий супермаркет Finance.ua створив зручний застосунок, який може підібрати кредит на карту. У ньому представлені всі мікрофінансові організації України. Сервіс надає зручний фільтр, завдяки якому можна швидко знайти, а потім оформити заявку в найбільш підходящій МФО.

 

CashUp

Додаток від CashUp пропонує користувачам зручний особистий кабінет, через який можна подавати заявки на новий і закривати старий кредит, контролювати стан активного договору, стежити за історією кредитування і зниженням персональної кредитної ставки.

 

CreditKasa

За допомогою миттєвого сервісу онлайн кредитування CreditKasa стало набагато простіше оформляти та погашати кредити, взяті в цій мікрофінансовій організації. Щоб оформити онлайн кредит до 10 000 грн на банківську картку, потрібні тільки доступ до інтернету, фото паспорта та ідентифікаційного коду і банківська картка.

 

Share

Статьи по теме

Последние новости

Гостаможслужба сообщила, как увеличился объем льгот в первом полугодии — Finance.ua

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY