Global-News.com.ua

ПЕРЕВЕЗЕННЯ ХВОРИХ З ЛІКАРНІ ДОДОМУ

Февраль 01
15:31 2024

Близька людина знерухомлена хворобою, але потребує максимально комфортного переміщення без додаткових ризиків? Потрібно професійне перевезення (доставка) лежачих хворих із лікарні додому чи в іншу клініку, пансіонат? Допомогу надасть компанія оперативного транспортування https://helptaxi.com.ua/.

Перевезення хворого з лікарні додому, до іншої лікарні, поліклініки здійснюється досвідченою командою професіоналів з використанням автомобілів, обладнаних спеціально для якісного перевезення тяжкохворих. Швидко, із забезпеченням їм можливого комфорту по максимуму.

Наші найкращі характеристики: тактовність та пунктуальність. Автомобілі на виклик подаються не пізніше півгодини після звернення. Супроводжуючий персонал незмінно ввічливий, завжди запобіжний. Ви без побоювання можете довірити тяжкохвору людину співробітникам Helptaxi. Вони забезпечать його мобільність.

При доставці хворих із дому до лікарні ми надамо обладнаний транспортний засіб, забезпечимо кваліфікований персонал. Ми гарантуємо зручність та безболісність транспортування для неходячих (і навіть не сидячих) пацієнтів. Ми оперативно доставляємо тяжкохворого до пункту призначення, забезпечивши належний комфорт та не посиливши перевезення самопочуття.

Вартість Helptaxi — транспортування прийнятна навіть для тих, хто змушений багато в чому заощаджувати. Компанія надає якісні послуги за цілком демократичними розцінками. Клієнтам пропонуються різні варіанти оплати: безготівковим перерахуванням, готівкою, а також через мобільні термінали з використанням банківських карток.

Helptaxi — це найкраще транспортування хворих із лікарні додому яка працює у всіх районах Києва. Практично цілодобовий прийом дзвінків з 07.00 до 23.00, дуже швидка подача протягом 30 хвилин. Оформити заявку на перевезення хворих з лікарні додому по Києву можна прямо на сайті або за номером телефону

Share

Статьи по теме

Последние новости

В России прекратили продавать Haval H9 и дорестайлинговый Haval Jolion

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY