Global-News.com.ua

Що відбувається з організмом людини похилого віку під час зарядки?

Февраль 01
15:06 2024

Як описано на сайті пансіонату для людей похилого віку https://evomed.com.ua/ «Евомед», щоб фізична активність приносила лише користь, а не шкоду, важливо враховувати важливі особливості людини, для якої складається програма тренувань. Серед вікових особливостей слід виділити:

  • Зміна скелета, зокрема порушення постави, і навіть зміщення центру тяжкості – впливає тип допустимих занять;
  • Зниження м’язового тонусу, обміну речовин плюс плюс підвищений вміст продуктів розпаду в крові – важливо для тривалості занять;
  • Проблеми з мозковим кровообігом – від цього залежить координація рухів;
  • Мимовільне сечовипускання через опущення внутрішніх органів, погіршення дихання – також впливає на тип і тривалість тренувань;
  • Схильність до запаморочення через часті повороти голови у зв’язку з низькою рухливістю очних яблук;
  • Зрештою, зміни психіки на старості також негативно впливають на фізкультуру через небажання людини витрачати час на тренування.

Все описане вище часто стає перепоною на шляху до нового здорового життя, проте варто лише перебороти лінощі та втому, почати з невеликої тривалості тренувань, а також з найпростіших вправ, і зупинитися буде вже неможливо.

Через кілька тренувань людина зазначає, що багато вправ даються легше, ніж вперше, енергії і сил після зарядки стає більше, а болі в суглобах менше. Більше того – з поступовим збільшенням навантаження збільшиться не лише час занять, а й викид ендорфінів, що ще й покращить настрій.

Послуги з перевезення лежачих хворих https://evomed.com.ua/perevezennya-lezhachyh-hvoryh-kyyiv/ у Києві від компанії «Evomed».

Share

Статьи по теме

Последние новости

Американская компания General Motors приостанавливает разработку беспилотного автомобиля

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY