Global-News.com.ua

Компанія Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited взяла участь у Всесвітньому саміті з енергетики майбутнього і повідомила про плани інвестицій

Апрель 23
10:46 2024

З 15 до 20 квітня 2024 року представники уряду китайської провінції Ганьсу та муніципалітету Цзюцюань взяли участь у Всесвітньому саміті з енергетики майбутнього в Абу-Дабі, відвідавши також Дубай і Саудівську Аравію. Під час саміту “Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited Company” підписала контракти з кількома зарубіжними покупцями сонячних енергосистем, відкривши нові міжнародні канали продажів для китайських фотоенергетичних підприємств.

На церемонії підписання угод у Дубаї були присутні глава провінції Ганьсу і мер міста Цзюцюань. Пані Сянь Сяолі, президент компанії “Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited”, заявила: “Зелений і процвітаючий світ – це стратегічна мета “Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited Company”, а пріоритет технологій і якість на першому місці – це стандарт, якому слідує компанія “Hengyuan Dongli” під час дослідження внутрішнього та міжнародного ринків.

“Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited” відгукнулася на заяву Китаю про досягнення піку викидів вуглецю та вуглецевої нейтральності. Компанія реалізує проєкт із будівництва бази фотоенергетичних модулів потужністю 6 ГВт у місті Цзюцюань, площею близько 100 гектарів, з інвестицією приблизно 4 мільярдів юанів (553 мільйони доларів). Виробничу лінію потужністю 2,4 ГВт уже завершено і введено в експлуатацію – інші наразі перебувають на стадії будівництва. Компанія планує інвестувати в додатковий проєкт зі створення високоефективних батарей потужністю 5 ГВт на площі приблизно 160 гектарів з обсягом інвестицій близько 4 млрд юанів (553 млн доларів). Щоб сформувати повністю замкнутий виробничий цикл нового енергетичного обладнання в Хен’яні та створити демонстраційний парк для нових енергетичних рішень, компанія планує збудувати завод із виробництва інверторів, фотоелектричних кронштейнів, а також кабелів (на пізній стадії) площею приблизно 106 гектарів та з інвестиціями у 2 млрд юанів.

Компанія “Hengyuan Photovoltaic Module” зосереджена на виробництві високопродуктивних і надійних сонячних модулів з метою зниження загальної вартості системи і збільшення доходів інвесторів. Вона використовує новітнє високоефективне обладнання для виробництва, яке дає змогу випускати продукцію різних специфікацій, як-от модулі розміром 182 і 210 мм. “Hengyuan Photovoltaic Module” також активно співпрацює з багатьма відомими компаніями як на внутрішньому, так і на міжнародному ринку з метою спільного просування досліджень і розробок (R&D) і застосування нових технологій у галузі нових джерел енергії. Крім того, компанія створила Інститут досліджень нових енергетичних технологій у Цзюцюані (провінція Ганьсу), який очолює команда національних експертів та академіків з Китаю. Цей інститут фокусується на інвестуванні в R&D нових енергетичних технологій. Усі ці заходи спрямовані на забезпечення безперервного вдосконалення та розвитку технологій у промисловості компанії та сприяють швидкому розвитку галузі нових джерел енергії в локальних і навіть західних регіонах.

Китаю і орієнтована на забезпечення своєю енергією всієї країни, а також вихід на ринки Центральної Азії і навіть світовий ринок.

Компанія: Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited Company
Контактна особа: Meng Lu
Email: Salesoffice@hengyuannewenergy.com
Сайт: www.hengyuannewenergy.com
YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=gzeTRyUS3sk
Телефон: +86156 2023 3138
Адреса: Jiuquan New Energy Comprehensive Utilization Industrial Park, Hengyuan Road, Suzhou District, Jiuquan City, Gansu Province, China

Share

Статьи по теме

Последние новости

Производство Lada Largus усовершенствовали при помощи нескольких кусков вспененного полиэтилена

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY