Global-News.com.ua

ПЕРЕВЕЗЕННЯ ЛЕЖАЧИХ ХВОРИХ НЕДОРОГО В КИЄВІ «MEDIKOM»

Февраль 01
15:20 2024

Перевезення лежачих хворих та людей з обмеженими можливостями це робота, яку слід довіряти професіоналам.
Ми більше 8 років займаємося транспортуванням клієнтів, які через різні причини не можуть тимчасово або постійно пересуватися самостійно. Нашими постійними клієнтами є люди з хворобами опорно-рухового апарату, різними травмами, пенсіонери, пацієнти після операцій та багато інших.

Наша компанія має все необхідне для перевезення лежачих хворих від ліжка до ліжка: кваліфікованим персоналом, обладнаними автомобілями та логістикою. Замовляючи наші послуги, клієнт може бути впевнений, що машина буде подана без запізнення, а наш ввічливий та чуйний персонал впорається з поставленими завданнями щодо транспортування хворих до машини та точки призначення. У спецтранспорті для перевезення лежачих хворих забезпечені комфортні умови для клієнтів та супроводжуючих.

https://medikom.kiev.ua/ — це таксі (медтаксі) для лежачих хворих яке працює у всіх районах Києва та Київської області. Практично цілодобовий прийом дзвінків з 07.00 до 23.00 і дуже швидка подача протягом 30 хвилин. Замовити санітарний транспорт для перевезення лежачих хворих у Києві можна прямо на сайті або за номером телефону +38(067)25-51-155

Share

Статьи по теме

Последние новости

Редкий итальянский спорткар Lamborghini Jalpa пустят с молотка (фото) — Finance.ua

Читать всю статью

Наши партнёры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY